Да останем млади в много отношения зависи от здравето на ставите и костите ни. Ограниченото движение на ставите причинява болка и възпаление и може да попречи на това как се чувствате. Много хора се борят с хронична болка в ставите в коленете, ръцете, лактите и раменете. В повечето случаи това се причинява от най-често срещания тип артрит, остеоартрит. Остеоартритът, известен още като дегенеративно ставно заболяване, е много често срещан при хора, особено на възраст над 30 години.

Хората, които са получили спортни наранявания, са изложени на по-голям риск от дегенерация на ставата. Обичайните ежедневни занимания водят до износване на ставите, особено ако телесното тегло се увеличава. Дори наддаването на няколко излишни килограма оказва голям натиск върху ставите на долната част на тялото, така че поддържането на нормално телесно тегло е много важно.

Тъй като сухожилията, ставите и хрущялите нямат директни кръвоносни съдове, движението както и специални аеробни упражнения, които повишават сърдечната честота, са важни за дифузията на кислород и хранителни вещества в ставите. Упражненията за разтягане и укрепване са препоръчителни, защото ги стабилизират. Но това често не е достатъчно. Всяка част от тялото ви може да бъде подсилена с добро хранене и прием на хранителни добавки които да спомогнат за по-бързото възстановяване и уккрепване. При ежедневен прием на Сириус Д / Sirius D, с течение на времето се забелязва подсилване на ставите и ставните сухожилия, като след шестия месец болката може напълно да отшуми и да възвърнете нормалното си ежедневие без болка и скованост в тялото.

Нашият изцяло натурален продукт ще ви помогне за обезболяване на гърба, коленете, бедрата, ръцете и ставите. Той е мощна ставна добавка, предназначена да намали възпалението, да увеличи мобилността на ставите, силата на хрущяла и да засили антиоксидантната активност. Сириус Д / Sirius D може да подпомогне за по-гладкото функциониране на ставите, благодарение на съдържанищите се в него естествени съставки, които са научно доказани, че облекчават болките в ставите, възпалението и подуването. Те ще спомогнат и за поддържането на здравия, силен и непокътнат ставен хрущял. Това означава повече мобилност, сила, бързина и гъвкавост.

Перфектно комбинираната ежедневна мултивитаминна и минерална добавка подсилваща здравето и комфорта на ставите, съдейства за поддържането на хрущяла и гъвкавостта на ставата , допринася за  цялостното здраве и благоприятства за повишаване на мобилността. Продуктът съдържа няколко мощни молекули, които подобряват здравето, функциите и дълголетието както на заболелите вече стави така и на здравите.

 

Приемайте Сириус Д / Sirius D по една лъжица сутрин и вечер преди хранене, смесено с течност по ваш избор – кисело или прясно мляко, сок, чай или други по ваш избор. Важно е да се отбележи че през първите 10 дена от приема на хранителната добавка е препоръчително да се удвои дозата за по-голяма ефикасност.

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА Сириус Д / Sirius D