Сириус Д / Sirius D прием

Сириус Д / Sirius D прием

Препоръчителният прием на хранителна добавка Сириус Д / Sirius D прием е не по-малко от 3 месеца. Този период е необходим на организма пълноценно да се насити с активните вещества. За разлика от някои лекарствените продукти, Сириус Д не подтиска имунната система, а напротив – подпомага естествените регенеративни процеси.

Как и по колко?

Дневният прием н е строго индивидуален. Препоръчително е да се спазва дозировката от 0,25г на 1 килограм телесно тегло, но да не се надвишава дневна доза от 30 грама. Пие се 1 час сутрин преди закуска и вечер 1 час преди вечеря. Може да се смесва с течности като бульон, мляко, сок, чай или други по Ваше желание.

През първите 10 дни на приема е препоръчително дозата да се удвои. Този период е основополагащ за първоначалното натрупване в организма и стимулирането на регенеративните процеси в него.

При прием е добре да се избягват високо протеинови храни, тъй като добавката набавя на организма достатъчно. Възможна е появата на неблагоприятен ефект единствено в случай на доказана непоносимост към белтъчини. Във всички други случаи Сириус Д не предизвиква противопоказни ефекти.

При профилактичен прием е достатъчна 1 супена лъжица сутрин или вечер – 1 час преди хранене.

 

ТЕГЛО ПРОФИЛАКТИЧНО ПРИ ПРИЕМ С ЛЕЧЕБНА ЦЕЛ
До 60 кг 1 супена лъжица сутрин или вечер 1-2 супени лъжици сутрин и вечер
Над 60 кг 1 супена лъжица сутрин и вечер 2-3 супени лъжици сутрин и вечер

Поръчайте сега и се уверете в ефективното му действие.