Сириус Д / Sirius D при Рефлукс

Разберете повече за действието на Сириус Д / Sirius D при Рефлукс и забравете веднъж завинаги за неприятното чувство в гърлото.

Гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ) възниква, когато стомашната киселина често тече обратно в тръбата, свързваща устата и стомаха (хранопровода). Тази реакция (киселинен рефлукс) може да раздразни лигавицата на хранопровода ви.

Повечето хора могат да овладеят дискомфорта на Гастроезофагеалната рефлуксна болест с промени в начина на живот и лекарства без рецепта. Но някои хора с ГЕРБ може да се нуждаят от по-силни лекарства или операция за облекчаване на симптомите.

Случайният рефлукс с киселина е доста често срещан, възникващ в резултат на преяждане, лягане след хранене или ядене на определени храни.Въпреки това, повтарящият се рефлукс на киселина, диагностициран като ГЕРБ, обикновено има други причини и рискови фактори и може да има по-сериозни усложнения. Гастроезофагеална рефлуксна болест се среща при хора от всички възрасти, като понякога причините за това състояние остават неизвестни.

Общите признаци и симптоми на ГЕРБ включват:

  • Усещане за парене в гърдите (киселини), обикновено след хранене, което може да бъде по-лошо през нощта
  • Болка в гърдите
  • Затруднено преглъщане
  • Регургитация на храна или кисела течност
  • Усещане за бучка в гърлото

Отпуснете се завинаги и се отървете завинаги от неприятните киселини. Благодарение на съдържащите се в Сириус Д / Sirius D незаменими аминокиселини и линейно модифицинари протеини, проблемите свързани с Гастроезофагеална рефлуксна болест могат да отшумят при продължителен прием на продукта. Справете се с проблема по естествен начин – без лекарства, без странични ефекти, само  по здравословен начин и дълготраен ефект. Хранителнтата добавка няма странични ефекти, открива първоизточника на проблема и го коригира завинаги. Отървете се от стомашното дразнене сега. За по-голяма ефективност на лечението, първите 10 дена приемайте двойна доза от продукта, а след това продължете по стандарния начин като взиамте по 1 лъжица сутрин и вечер. Може да смесите продукта в чай, вода, кафе, сок или друго по ваш избор.

Вземете Сириус Д / Sirius D при рефлукс,  за гарантирано правилното храносмилане и бързо облекчаване на тракта. Хранителната добавка използва силата на съставките си за незабавно действие.  Тя облекчава подуването на корема и разстроен стомах. Благоприятните аминокиселини помагат при покриването и лигавицата на стомаха, заедно с намаляване на възпалението. Прогонете киселините далеч. 100% натурален продукт без ГМО и глутен.

ПОРЪЧАЙТЕ ОЩЕ СЕГА Сириус Д / Sirius D