Действието на Сириус Д срещу вируси
Действието на Сириус Д срещу вируси

Как се борим срещу вируси?

До голяма степен доброто ни здравословно състояние се дължи на имунната ни система. Сама по себе си тя има за цел да предпазва организма от болести.

В ежедневието си, човек често не отдава значение на това как се чувства и дали е преуморен например.  Затова тук ще изброим някои от симптомите, които подсказват за отслабена имунна система:

 • Трудно зарастване на рани
 • Тежки автоимунни заболявания
 • Чести бактериални и вирусни инфекции – ако често ви се налага да използвате антибиотици, това е симптом, че организмът ви не може да се справи сам с болестите.
 • Умора – ако страдате от хронична умора, може би е добра идея да се погрижите по-добре за имунната си система.
 • Кожни проблеми

Симптоми

 • Симптомите могат да бъдат разнообразни и при всеки да се изразяват различно. Въпреки това, дори да нямате симптоми или съмнения за отслабена имунна система, е добре да вземате превантивни мерки. Те няма да ви навредят, напротив, могат само да ви помогнат. За целта не е нужно да прибягвате до крайни мерки и употребяване на медикаменти. Просто се уверете, че имате достатъчно движение, че се храните здравословно и че подсилвате организма си с хранителна добавка Сириус Д. Това е 100% натурален продукт, създаден от българския професор-химик Димитър Димитров. Сириус Д е иновативен продукт, който подпомага възстановителните процеси в човешкия организъм. Добавката е  мощен имуностимулатор, подпомагащ регенерацията на съединителната тъкан. Съставът на продукта успява чрез наслагване в организма да засили регенеративните функции на имунната система и да ускори процеса на възстановяване при травми и различни заболявания.

Прием на СИРИУС Д / SIRIUS D

Приемът на продукта може да бъде осъществен от хора на всякаква възраст и състояние. За да се насити пълноценно организма с активните вещества, е препоръчително хранителната добавка да се приема най-малко 3 месеца. Дневният прием е строго индивидуален. Спазва се дозировката от 0,25 г на 1 килограм телесно тегло, но не се надвишава дневната доза от 30 грама. Тоест, ако тежите 60 кг, трябва да приемате по 1 супена лъжица сутрин ИЛИ вечер. Ако тежите над 60 кг – по една супена лъжица сутрин И вечер. Ако приемате добавката с лечебна цел, то дозата е по 1-2 супени лъжици сутрин и вечер, при тегло до 60 кг. При тегло над 60 кг – 2-3 супени лъжици сутрин и вечер. Сириус Д се приема 1 час преди хранене сутрин и вечер и може да се смесва с течности по ваш избор – мляко, сок, чай, кафе, фреш, бульон и други. През първите 10 дни е препоръчително дозата да се удвои. При приема е добре да избягвате високо протеинови храни, тъй като добавката набавя на организма достатъчно такива.

Тъй като се наблюдава положителен ефект върху редица заболявания, след прием на Сириус Д, изброяваме някои от тях:

 • Автоимунни заболявания – наблюдават се положителни резултати при множествена склероза, синдром на Сьогрен и други;
 • Опорно-двигателен апарат – премахва обездвижване на стави, дискова херния, парализа и други;
 • Очни болести – потъмняване на роговицата, глаукома и други;
 • Проблеми с черен дроб;
 • Стомашно-чревни заболявания;
 • Бъбреци – Подпомага възстановяването на функциите на бъбреци при хора на хемодиализа и чакащи трансплантация. Раздробява камъни в бъбреците;

Ако имате нужда от консултация, или допълнителни разяснения, не се колебайте да се свържете с нас на телефон:  0896 79 11 89 или 0879 69 53 99.