Сириус Д / Sirius D за шипове и ставните проблеми по цялото тялото.

Шиповете са проблем, срещан предимно при хора над 40 годишна възраст. Това са образувания, които се формират върху костите на човека. Най-често шиповете се получават в областта на ставите – раменните и тазобедрените стави или гръбначния стълб. Независимо къде са образуванията, винаги причиняват дискомфорт, силни болки и общо неразположение.

Изцяло органична хранителна добавка.

Съдържа заменими и незаменими мастни аминокиселини, които изграждат съединително-тъканните компоненти в организма.

Основните аминокиселини са пролин и аланин, модифицирани полизахариди, сяросъдържащи и аминопроизводни на глюкозата и галактозата, глицин и хидроксипролин. Мазнините не надвишават повече от три грама на сто прахообразна маса.

Белтъчините и аминокиселините се извличат от натурални водноразтворими протеини на животинска основа, куркума, канела и други природодни съставки, които спомагат за укрепването на имунната система и метаболизма, което ускорява цялостното възстановяване на организма. Хранителната добавка е без консерванти, стабилизатори и оцветители.

Сириус Д / Sirius D за шипове има благотворно действие върху шиповете, ставните проблеми и опорно – двигателния апарат.  Повлиява дегенеративните промени в хрущялната и костната тъкан. Също така повлиява коксартрозни изменения на ставите, гонартроза и дискова херния. Ролята на Сириус-Д е във възстановителното действие, което подпомага справянето със здравословния проблем.

Хранителната добавка е в прахообразна форма и може да бъде приеман с всякакъв вид течности, като натурален сок или в кисело мляко. Дневният прием е описан на всяка една опаковка, но също така можете да се консултирате с лекар, коя доза би била най-подходяща за вас. Най-често добавката се приема два пъти дневно (сутрин и вечер), на гладно. За постигане на желаните резултати се препоръчва поне тримесечен прием от продукта.

Възползвайте се от ползите за здравето, които предлага хранителната добавка и се избавете от болките.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *