Сириус Д / Sirius D за щитовидна жлеза

За съжаление голяма част от населението ни страда от нарушена функция на щитовидната жлеза. Жените са по-податливи към този вид заболявания, в сравнение с мъжете, като при жени на възраст над 35 години, шансовете за заболяване се увеличават значително.

Щитовидната жлеза е орган от голямо значение за регулиране на многобройните метаболитни процеси, които протичат в нашето тяло, като има два вида заболявания свързани с нея – хипотирeоидизъм и хипертиреоидизмът. В първия случай организмът ни отчита щитовидната жлеза като чуждо тяло и изгражда антитела, борейки се срещу нея. Хипертиреоидизмът пък от своя страна се наблюдава, когато щитовидната жлеза произвежда голям брой тироксин и трийодтиронин, които спомагат за регулирането на метаболизма. Наличието на такова голямо количество хормони, води до прекалено ускоряване на метаболизма, водещо да голяма загуба на тегло.

Симптомите за проблеми с щитовидната жлеза са свързани с рязко повишаване или понижение на теглото, както и загуба на чувствителността на крайниците.

Среща се още запек, окапване на косата, суха кожа и депресия. Жените трябва да проявят особено внимание, ако чувстват постоянно изтощение, нервност, тревожност или имат рязки промени в апетита. Промените в менструалния цикъл, високото кръвно налягане и промените в съня също може да сигнализират за евентуални проблеми. При такива състояния паниката и стресът са напълно излишни, защото могат само да доведат до усложнения. Посещението и консултация с ендокринолог е първата стъпка към лечението на това автоимунно заболяване.

Продуктите на Сириус Д / Sirius D за щитовидна жлеза могат да подпомогнат възстановителните процеси, които протичат в тялото ви. Всичко това, благодарение на изключителната си формула, дължаща се на дългогодишния труд на професор Димитър Димитров. Значителен брой заболявания могат да бъдат овладяни, при прием на хранителната добавка. В това число и нормализиране функциите на щитовидната жлеза и овладяване на стреса и депресивините състояния. Благодарение на съдържащите се в нея животински белтъчини при последователен прием от минимум три месеца, се постигат завидни резултати. Нормализира се хормоналният дисбаланс при проблемите с щитовидната жлеза, породени най-вече от стрес както и се нормализира менструалният цикъл. В допълнение, си възвръщате чувствителността на крайниците, повишавате на имунитета, и поддържате тъканите млади и еластични.

Липсват консерванти и примеси, които могат да вредят върху организма.

Консумацията на хранителната добавка е необходимо да е на гладен стомах сутрин и вечер, спазвайки се промеждутък от половин час преди хранене.

Може да бъде приемана заедно с кисело мляко, сок, вода, всичко зависи от вашите вкусове и предпочитания. Съставът на Сириус Д е изцяло органичен и съдържа важни за организма аминокиселини.

Сега е моментът да се погрижите за здравето си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *