Сириус Д / Sirius D за щитовидна жлеза

За съжаление голяма част от населението ни страда от нарушена функция на щитовидната жлеза. Жените са по-податливи към този вид заболявания, в сравнение с мъжете, като при жени на възраст над 35 години, шансовете за заболяване се увеличават значително.

 

Щитовидната жлеза е орган от голямо значение за регулиране на многобройните метаболитни процеси, които протичат в нашето тяло, като има два вида заболявания свързани с нея – хипотирeоидизъм и хипертиреоидизмът. В първия случай организмът ни отчита щитовидната жлеза като чуждо тяло и изгражда антитела, борейки се срещу нея. Хипертиреоидизмът пък от своя страна се наблюдава, когато щитовидната жлеза произвежда голям брой тироксин и трийодтиронин, които спомагат за регулирането на метаболизма.

Наличието на такова голямо количество хормони, води до прекалено ускоряване на метаболизма, водещо да голяма загуба на тегло.

Симптомите за проблеми с щитовидната жлеза са свързани с рязко повишаване или понижение на теглото, загуба на чувствителността на крайниците, запек, окапване на косата, суха кожа, депресия, като жените трябва да проявят особено внимание, ако чувстват постоянно изтощение, нервност, тревожност или имат рязки промени в апетита. Промените в менструалния цикъл, високото кръвно налягане и промените в съня също може да сигнализират за евентуални проблеми. При такива състояния паниката и стресът са напълно излишни, защото могат само да доведат до усложнения. Посещението и консултация с ендокринолог е първата стъпка към лечението на това автоимунно заболяване.

С помощта на Сириус-Д  можете да подпомогнете възстановителните процеси, които протичат в тялото ви, благодарение на изключителната си формула, дължаща се на дългогодишния труд на професор Димитър Димитров. Значителен брой заболявания могат да бъдат овладяни, при прием на хранителната добавка, в това число и нормализиране функциите на щитовидната жлеза и овладяване на стреса и депресивините състояния. Благодарение на съдържащите се в нея животински белтъчини при последователен прием от минимум три месеца, се постигат завидни резултати за нормализиране на хормоналния дисбаланс при проблемите с щитовидната жлеза, породени най-вече от стрес, регулиране на менструалния цикъл, възвръщане на чувствителността на крайниците, повишаване на имунитета, и поддържане тъканите млади и еластични.

Липсват консерванти и примеси, които могат да вредят върху организма.

Консумацията на хранителната добавка е необходимо да е на гладен стомах сутрин и вечер, спазвайки се промеждутък от половин час преди хранене.

Може да бъде приемана заедно с кисело мляко, сок, вода, всичко зависи от вашите вкусове и предпочитания. Съставът на Сириус Д е изцяло органичен и съдържа важни за организма аминокиселини.

Сега е моментът да се погрижите за здравето си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *