Сириус Д Класик / Sirius D Classic

Как можете да подобрите имунната си система?

Като цяло имунната ви система върши забележителна работа, като ви защитава от болестотворни микроорганизми. Но понякога се проваля: микробите нахлуват успешно и ви разболяват.

Възможно ли е да се намесите в този процес и да засилите имунната си система? Ами ако подобрите диетата си и започнете прием на определени витамини или билкови препарати? Със сигурност трябва да направите определени промени в начина на живот, в името на положителната промяна.

Идеята за повишаване на имунитета ви е примамлива, но възможността да го направите се оказа неуловима поради няколко причини.

Имунната система е точно това – система, а не едно цяло. За да функционира добре, се изисква баланс и хармония.

Все още има много неща, които изследователите не знаят за тънкостите и взаимосвързаността на идеалната благоприятна среда.

Но това не означава, че въздействието на начина на живот върху имунната система не е интригуващо и не трябва да се изучава. Изследователите разглеждат влиянието на диетата, физическите упражнения, възрастта, психологическия стрес и други фактори върху имунитета, както при животни, така и при хора. Междувременно общите стратегии за здравословен начин на живот са добър начин да започнете да давате на имунната си система, това от което се нуждае.

Най-доброто нещо, което можете да направите, за да поддържате имунната си система, е да водите здравословен начин на живот, което ще е от голяма полза за цялото тяло, включително и имунната ви система. Това включва:

 • диета, богата на плодове и зеленчуци
 • редовно спортуване
 • поддържане на здравословно тегло
 • отказване от тютюнопушенето
 • пиене на алкохол само в умерени количества
 • получаване на достатъчно сън
 • избягване на инфекции чрез редовно миене на ръцете
 • намаляване на стреса

Когато се чувствате здрави, можете да живеете най-добрия си възможен живот. За да направите това, имате нужда от стабилна имунна система. Ето защо хората правят интелигентния избор с продуктите на Сириус Д, спомагайки на имунните ви клетки, като подкрепят способността на имунната ви система да разпознава, реагира и запомня потенциални заплахи. Продуктите на Сириус Д са патентовани, сертифицирани и много проучени. Сириус Д Класик е снабден с три собствени начина за осигуряване на широк спектър от лична поддръжка на имунната система:

 • Сириус Д Класик / Sirius D Classic възстановя имунитета и кръвообръщението

Хранителната добавка защитава и насърчава възстановяването на имунитета и белите кръвни клетки, като поддържа жизненоважната функция на костния мозък.

 • Сириус Д Класик / Sirius D Classic увеличава имунитета

Повишава активността на имунната система с до 400%, повишавайки естествената способност на организма ви да се бори с инфекции и болести.

 • Баланс

Има имуномодулиращ ефект, който регулира свръх активния имунитет, като балансира компонентите си за оптимизирана защита. Може да се използва за поддържане на оптимално здраве, благополучие, щастие, успех и дълголетие. Постигането на тези големи житейски цели в живота разбира се е малко сложно – комбинация от наука, изкуство, опит, сила на волята, приложение и мъдрост. Вярваме, че улеснява процеса, ако разбием най-големите цели на по-конкретни здравни теми.

Кръвообращението е също толкова важно, колкото и качеството на кръвта. От решаващо значение е кръвта ви да достигне целевите си тъкани – тоест до всяко кътче на тялото. Вашите клетки изискват хранене и кислород. Много химически сигнални молекули се вливат в техните местоназначения в кръвта и те трябва да стигнат до местоназначението си. В същото време клетките са заети да вършат работата си и в резултат на това произвеждат странични продукти, газове като CO2 и други отпадъци. Много клетки произвеждат химикали, които трябва да достигнат до други клетки, за да координират действията и функциите на тялото в отговор на околната среда, стресовите фактори и естествените цикли. Те трябва да се транспортират далеч от клетките и тъканите до голяма степен чрез кръвта.

Вашето кръвообращение се основава на огромна мрежа от съдове, повечето от които са капиляри.

Изследователите от Харвардския университет са изчислени, че човешкото тяло е изградено от километрична мрежа от микротрубове. Тези тубули са физически образувания, които остаряват с напредване на възрастта. Те се увреждат токсини, неправилно хранене, химичен дисбаланс и лоша циркулация. Билките, чайовете и храната помагат да защитим нашите микротръбички, да подобрим функционирането им и да удължим живота им. Сириус Д Класик е продукт, който насърчава благосъстоянието на нашата микроциркулаторна система. Той спомага за поддържане на мозъчната функция,

И здравето на микроциркулацията на сърдечносъдовата кръв. Подобрява периферната циркулация, укрепва кръвоносните съдове и спомага за поддържане на капилярната активност. Той подобрява периферната циркулация, като поддържа венозната достатъчност и поддържа циркулацията на течността в долната част на краката.

Не се колебайте да изпробвате сами за себе си тази хранитена добавка и да се уверите в неговите магически способности. Вашата имунна система и кръбообръщение ще се подобрят значително, благодарение на ефикасните му съставки. Изключително благоприятен продукт, естествена хранителна добавка. Съдържа така необходимите за организма ни линейни модифицинари протеини и хранителни вещества, някои от които организма спира да синтезира след определена възраст или не може да си набави чрез храна.

ПОРЪЧАЙТЕ и се уверете в ефективното му действие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *