Сириус Д Спорт / Sirius D Sport – имуностимулатор, подходящ за активни спортисти.

Продуктите Сириус Д Спорт / Sirius D Sport  не са лекарствени средства, а хранителни добавки, които представляват концентрирани източници на хранителни вещества. Съединителната тъкан, която е над 50% от човешкия организъм, дегенерира с напредването на възрастта. Сириус Д не само поддържа съединителната тъкан, но и я възстановява, премахвайки фиброзно-гранулозната (цикатрисова) тъкан, образувана от травми, операции, порязвания, автоимунни процеси, лъчеви поражения и др.

Продуктът подобрява микроваскуларизацията, повишава концентрацията на фибробласти, подобрява еластичността на съединителната тъкан. Също така отпушва кръвоносните съдове, прочиствайки ги от плаки и възстановява и поддържа еластичността им. Възстановява дегенеративните промени на хрущялната и костната тъкан и създава хрущялна тъкан.

Проектиран е да изцерява съответните патологични прояви. Сириус Д са универсални независимо от пола и възрастта и могат да се приемат от бременни жени и майки кърмачки.

Тези продукти са напълно натурални и положителното им въздействие се осъществява чрез продължителна доставка в организма на необходимите му аминокиселини.

  • Не съдържат лактоза, консерванти, хормони, оцветители, глутен и ГМО.

Подходящи са както за клинично здрави хора, така и за такива с голям брой здравословни проблеми. Може да се използва от хора с травми и контузии или след хирургически интервенции.

Приемът на хранителната добавка има възстановителен ефект при следните заболявания и проблеми в областта на: автоимунни заболявания, очни болести, бъбреци, сърце и кръвоносна система, опорно-двигателен апарат (коксартроза, гонартроза, спондилартроза и др.), стомашно чревни заболявания (гастрит, колит, гастроезофагиален рефлукс и др.), диабет, черен дроб ( цироза, стеноза и др.), незарастващи рани, простата (аденом, стеснение на пикочния мехур), незарастващи рани, детски паралич, детска церебрална парализа, подпомага премахване на шипове, кисти, миоми, хематоми и други.

Продуктите се предлагат в прахообразна форма и могат да се приемат с течности по вкус на потребителя- вода, натурален сок, кисело мляко, бульон. Препоръчителна е двойна дневната доза – сутрин и вечер преди хранене, като на всяка опаковка има обозначение за препоръките за употреба. Работи на принципа на натрупването – тоест с постепенно увеличаване на концентрацията. Добавката се използва в два режима – лечебен (по време на активно заболяване) и поддържащ (след придобиване на положителни резултати).

Има различни видове продукти Сириус Д в зависимост от здравословните проблеми, с които искате да се справите.

Мощен имуностимулатор, който подпомага естествените защитни сили на организма и подобрява кръвообращението и перисталтиката. Подходящ е за активни спортисти и за потребители без стомашни и храносмилателни проблеми. Може да се приема и от хора, подложени на тежки физически натоварвания. Добавката е предназначена за интензивна терапия. СИРИУС-Д СПОРТ съдържа Белтъчини (над 75 г.), Въглехидрати (до 8 г.), Захари (до 3 г.), Наситени мастни киселини (до 7 г.), Мазнини (до 10 г.), Сол (до 5г.).

Интензивният период на прием трае от 30 до 90 дни. Хранителната добавка подобрява тонуса и поддържа необходимата енергия, също така стимулира свалянето на излишни килограми. Добавката е подходяща по време на медикаментозно лечение, защото няма взаимодействие с лекарствените препарати и свободно се комбинира с всички. До момента не са установени негативни въздействия на продуктите SIRIUS-D върху човешкия организъм.

Не се колебайте да се погрижите за здравето си. Поръчайте още сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *