За Сириус-Д

Единствен производител на хранителни добавки Сириус Д е “Сириус 2Д” ЕООД. Продуктите се произвеждат в модерен, високо-технологичен цех в град Севлиево. Производствения процес отговаря на всички законови и нормативни уредби по българското и европейското законодателство. Използваните суровини отговарят на най-високо качествени стандартни и минават многократни проверки преди да бъдат използвани в производствения процес.

Натуралните хранителни добавки Sirius D отговарят на всички изисквания на закона за храните. Притежават лиценз с рег. номер 02107/99 от 21.09.1999 на Министерство на Здравеопазването. Производственият процес отговаря на всички европейски и български законодателни изисквания и протича при стриктен контрол от съответните държавни инстанции.

Сириус-Д е натурална хранителна добавка, която подпомага естествените възстановителни процеси в човешкия организъм. Основна нейна функция е стимулирането на регенерацията на съединителна тъкан в тялото

За добавката

Сириус Д се произвежда от изцяло органични продукти. Съдържа естествени водоразтворими животински белтъчини и екстракти от куркума, канела и други растения. За състава на Сириус-Д се използват 100% натурални суровини, което спомага за лесното им усвояване.

Действие на Сириус-Д

Действието на Сириус-Д се изразява във възможността му да активира регенеративните процеси на организма и да разгражда фиброзна тъкан. Това е мъртва съединителна тъкан, която е натрупана от дегенеративен процес в резултат на болест, счупване, разкъсване, навяхване и други възпаления на органи или травми.

Съединителна тъкан

От съединителна тъкан са изградени хрущялната тъкан, костната тъкан, кръвта и мастната тъкан. Тези четири компонента са от изключителна важност за правилното и безпроблемно функциониране на човешкия организъм. Също така предпазват тялото от резки смени на температурата и го снабдяват с необходимата енергия за жизнени функции.

Прием на Sirius D

Тъй като Сириус-Д е хранителна добавка, а не медикамент, нейният ефект не е стресиращ за организма, а се постига чрез наслагване. За маскимални резултати, периодът на прием не бива да бъде по-малък от 3 месеца. В някои случаи, той може да се увеличи.

 

Хранителната добавка Сириус-Д отговаря на всички изисквания на закона за храните. Притежава лиценз с рег. номер 02107/99 от 21.09.1999 на Министерство на Здравеопазването. Производственият процес отговаря на всички европейски и български законодателни изисквания и протича при стриктен контрол от съответните държавни инстанции.