Сириус Д / Sirius D Действие

Действие на Сириус-Д

Разберете повече за Сириус Д / Sirius D Действие. Това е иновативен продукт, чиято основна функция и полза е насочена към подпомагането на възстановителните процеси протичащи в човешкото тяло. Благодарение на уникалната формула създадена от българския професор-химик Димитър Димитров, Сириус-Д има възможност да бъде полезен в много направления в които дори съвременната стандартна медицина все още търпи дълбоко развитие.

Редица заболявания и травми биват повлияни и по-бързо преодолени, благодарение на правилния и ритмичен прием на Сириус-Д. Продуктът цели осигуряване на по-бързо и по-качествено възстановяване след прекарана болест, оперативна намеса или друг дегенератативен процес. Съставът от монопротеини и аминокиселини, успява чрез наслагване да активизира и засили регенеративните функции на имунната система и един вид да върне организма към младостта му, когато той сам е можел да ускори процеса на  възстановяване при травми и различни заболявания.

Приемът на продукта може да бъде осъществен от хора на всякаква възраст и състояние. Тук са изброени някои от заболяванията при които е наблюдаван възстановителния ефект на Сириус-Д:

Опорно-двигателен апарат:

Спортни и други травми: Коксартроза, гонартроза, спондилартроза. Премахва обездвижвания на ставите,дискова херния, дископатии, мускулни атрофии, парализа, разкъсвания на минискус и ахилес.
Сърце и кръвоносна система:

Възстановява организма след инфаркт и инсулт и действа превантивно. Помага при коронарна и исхемична болест на сърцето. Хипертония. Разширени вени и хемороиди. Действа регенеративно при пороци на клапите на сърцет. Аритмия. Декомпенсация на сърдечния мускул.Сърдечна недостатъчност. Аневризми и стеснение на аортата.

Автоимунни заболявания:

Постига положителни резултати при множествена склероза, успешно подпомага възвръщане на чуствителност в крайници. Лупус. Синдром на Сьогрен. Синдром на Хашимото. Ревматоиден полиартрит.

Очни болести:

Диабетна ретинопатия, разлепване на ретината, дегенерация на ретината, дегенерация на роговицата и макулата. Глаукома. Перде. Потъмняване на роговицата. Помътняване на очната течност, поява на петна, точки.

Бъбреци:

Подпомага възстановяването на функциите на бъбреци при хора на хемодиализа и чакащи трансплантация. Раздробява камъни в бъбреците.
Детски паралич. Детска церебрална парализа – значително подобрение.
Стомашно-чревни заболявания. Гастрит. Колит. Гастроезофагиален рефлукс. Промени в лигавицата на стомаха, тънкото и дебелото черво. -Подпомага премахването на полипи по добелото черво и целия храносмилателен тракт.

Простата. Аденом. Стеснение на пикочния канал.
Диабет. Подпомага премахване на последствията. Декубитални рани.
Последствията от подагра. Паркинсон. Камъни в жлъчката.

Черен дроб. Цироза. Чернодробна стеатоза. Стеноза.
Системна склеродермия. Синдром на Рейно. Съединително- тъканна малостойност. Незарастващи рани.
Подпомага премахването на шипове, кисти, миоми, хематоми и други нехарактерни за тялото образования.
При профилактичен прием ефектът се изразява в подпомагане на цялостната дейност на организма, основно на сърдечно-съдова система, подпомага избягването на инфаркт, инсулт, високо кръвно, очни проблеми. Поддържа тъканите млади и еластични и засилва имунната система.

Поръчайте сега и забравете за болката