Сириус Д / Sirius D Състав

Сириус Д / Sirius D Състав

Сириус Д / Sirius D Състав – Всяка една от съставките на хранителната добавка Сириус Д / Sirius D е изцяло органична и преминава през биосинтез, който подобрява нейните качества. Грамажът на едно бурканче е точно 100 грама.

Хранителните добавки са концентрирани източници на хранителни вещества (т.е. минерали и витамини) или други вещества с хранителен или физиологичен ефект, които се предлагат под формата на “доза. Широка гама от хранителни вещества и други съставки могат да присъстват в хранителните добавки. Такива може да са витамини, минерали, аминокиселини, незаменими мастни киселини, фибри и различни растения и билкови екстракти.

Хранителните добавки са предназначени да коригират хранителните дефицити, да поддържат адекватен прием на определени хранителни вещества или да поддържат специфични физиологични функции. Те не са лекарствени продукти и като такива не могат да упражняват фармакологично, имунологично или метаболитно действие. Следователно тяхната употреба не е предназначена за лечение или предотвратяване на заболявания при хора или за промяна на физиологичните функции.

Основните съставки на Сириус Д са полиаминогликани, линейни модифицинари протеини и хранителни вещества, някои от които организма спира да синтезира след определена възраст или не може да си набави чрез храна.

Сириус-Д съдържа заменими и незаменими за организма аминокиселини, които изграждат съединително-тъканните му компоненти. Основните аминокиселини са пролин и аланин модифицирани полизахариди, сяросъдържащи и аминопроизводни на глюкозата и галактозата, глицин и хидроксипролин. Мазнините не надвишават повече от три грама на сто прахообразна маса.

Тези белтъчини и аминокиселини се извличат от натурални водноразтворими протеини на животинска основа, куркума, канела и други природосъобразни съставки. Хранителната добавка Сириус-Д не съдържа консерванти, стабилизатори или оцветители.

Енергийна стойност на 100г:  355кКал/1484kDJ

Хранителна стойност на 100г:
белтъчини – 85г;
мазнини – до 3г;
въглехидрати – над 2г.

Свържете се с нас за повече информация относно продукта и как да го приемате.